REGLER FOR HOLD BOOKING

Herunder kan du læse de regler der er for hold aktiviteter der har online booking.


Personer der har booket via hjemmesiden har førsteret til deltagelse på holdet i tilfælde af pladsmangel. Er holdet booket helt op får man plads på ventelisten og bliver automatisk rykket ind på holdet i tilfælde af afbud. Man modtager besked herom via e-mail og/eller sms.

Der må kun reserveres EN plads per hold, per medlem

Instruktørene vil oftes kunne være behjælplig med at booke en plads ud i fremtiden, dog kan der ikke forventes at de KAN og SKAL kunne klare denne opgave, da det er op til hver enkelt medlem at selv sørge for at booke sig ind via deres Conventus profil.

Der kan afbookes en plads til enhver tid, dog er man låst til sin bookede plads, indenfor en given tid, alt efter på hvilket hold man har booket sin plads. Dette er typisk 1-2 timer før holdet starter.

Det er til enhver tid instruktøren der har det afgørende ord, i tilfælde af tvister og andre tvivlspørgsmål angående booking.
Dette er ikke til debat, hverken før eller, under holdafviklingen, da instruktøren intet har med selve den tekniske del af online booking at gøre. Disse data ligger på en server i Midtjylland, langt udenfor vores rækkevidde, så intet kan ændres.


Hvis man føler sig forudrettet med hensyn til booking, eller har man bare en god ide, er man mere end velkommen til at kontakte os.
Enhver form for feedback vil blive positivit modtaget, så vi kan forbedre vores service.
Dette kan ske til onlinebetaling@kb81.dk